Comentaris tancats a De què estan fetes les llaminadures?

De què estan fetes les llaminadures?

2014
01.27

Les llaminadures es caracteritzen per la seva explosió de sabor molt dolç, afruitat i la seva textura tova. Pels seus colors i formes que ens criden l’atenció.
Totes aquestes característiques s’aconsegueixen amb uns ingredients essencials: els sucres, xarops de glucosa extrets de la remolatxa, la canya, el coco, etc. També contenen gelificants per retenir l’aigua. Aquests poden ser d’origen animal (de les pells i cartílags dels animals) o d’origen vegetal (de la pectina que conté la fruita), aquests darrers són ideals pels vegetarians.
En els darrers anys, les llaminadures també han evolucionat; ara se’n poden trobar que contenen vitamina C, o bé sense farina (aptes pels celíacs) o bé sense gelatines procedents d’animals (per als vegetarians i musulmans).
A més a més, els especialistes en tecnologia dels aliments estan treballant per aconseguir que es puguin consumir sense preocupar-se per les càries o per l’excés de glucosa (per als diabètics).

Text adaptat.
Font: www.rtve.es
Compartir a...Tweet about this on TwitterShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Tags: , , ,

Warning: Division by zero in /var/www/vhosts/elsmasovers.cat/blog/wp-includes/comment-template.php on line 1338

Comments are closed.