
Durada: 60’
Nivell: baix.
Persones: 4
A ElsMasovers.cat hi pots trobar els ingredients marcats amb color verd:
Ingredients:
–        300 gr. de llenties.
–        1 pastanaga.
–        1 ceba.
–       250 gr. de costelles de porc.
–       2 tomàquets triturats.
–       1 dent d’all.
–       4 cullerades d’oli.
–       llorer.
–       sal
Elaboració:
- Posar les llenties en remull la nit abans.
- Pelar i tallar la ceba i la pastanaga.
- Tallar les costelles de porc en trossos petits.
- Posar l’oli en una cassola i afegir la ceba, la dent d’all i les costelles de porc durant 6-8 minuts.
- Quan estigui tot ben daurat, afegir les llenties escorregudes, la pastanaga, el tomàquet trinxat, el llorer i una mica de sal. Remoure i recobrir amb aigua freda.
- Coure les llenties fins que estiguin tendres.
- Servir!
Tags: costella, eco, ecològic, ecològiques, llenties, porc, recepta












