Per tal que els productes t'arribin en les millors condicions, des d'ElsMasovers.cat escollim amb cura l'envàs en el que t'entreguem. Tots els nostres envasos són reciclables, i et preguem que els dipositeu al contenidor corresponent. 

A continuació, per si és del teu interès, t'exposem les principals característiques de cada un d'ells:

Envasat al buit

Amb l’envasat al buit el producte:

Envas al buitÉs absent de l’oxidació provocada per l’oxígen, i per tant de la putrefacció o deteriorament dels aliments.

Es conserva durant més temps en perfectes condicions.

No permet el creixement de microorganismes aeròbics. Un ambient lliure d’oxígen enlenteix significativament el creixement de bacteris i fongs, atorgant així una major vida útil.

Conserva la seva duresa i textura.

No es crema amb el gel, ja que no hi ha contacte directe del fred amb el producte. Al congelar els aliments, es pot cremar la superfície del producte al estar en contacte directe amb el gel.

Manté estable el gust i la frescor, ja que aquest tipus d’envasat no permet la pèrdua de líquids o greixos. Tampoc hi ja ni oxidació ni deshidratació, conservant així perfectament el gust de l’aliment. Això en la conservació tradicional no succeeix, ja que en el procés de congelació, el gust i l’olor es perden i es difumina amb els altres aliments.

Manté l’olor original, així com no entren aromes en l’envasat, tampoc en surten, de manera que els aliments no perden l’aroma de l’aliment fresc.

No perd pes al congelar-lo. Quan congelem els aliments, hi ha una pèrdua d’un 2-3%, però al envasar-lo al buit, al no haver-hi deshidratació, no hi ha pèrdua de pes.

Envasat en atmosfera modificada 

Amb l’envasat en atmosfera modificada, el producte:

Safata de pollastre envasada en atmosfera modificadaEs manté fresc i es conserva en una atmosfera diferent de la de l’aire, aquest canvi és eficaç per a disminuir el creixement microbià, reduir la velocitat de respiració dels productes i evitar el marciment dels vegetals a causa de l’acció de l’oxigen. 

Els vegetals envasats en atmosfera modificada (amanides, patates, xampinyons...) no adquireixen el to marronós característic del marciment (causat per la pèrdua d’enzims), fet que resulta més atractiu.

Es disminueix la concentració d’oxigen i s’augmenta la concentració d’altres gasos, com el nitrogen i el diòxid de carboni. El CO2 dificulta el creixement de microorganismes que creixen a temperatures refrigerades i també inhibeix la respiració del producte. El N2, és un gas inert que substitueix altres gasos, reduint això la seva concentració.

Augmenta significativament el període de conservació en absència de substàncies químiques o congelació.

Manté totes les propietats organolèptiques: el gust, la textura, l’olor, el color. Totes es mantenen a la perfecció, i permeten mantenir la qualitat del producte fresc.

Bosses de paper

Amb les bosses de paper:

- El producte transpira, i es manté durant més temps.

- Absorbeix la humitat i evita que el producte es faci malbé.

- Són reciclables; d'aquesta manera, la matèria prima amb la que s'han confeccionat pot ser convertida en un altre producte de paper, sense haver de talar més arbres.

- Són reciclades; s'han fet a partir de matèria prima reciclada.

- Es poden reutilitzar; la vida útil d'una bossa de paper pot ser molt àmplia.

- Són sostenibles; ja que col·laboren amb el medi ambient al ser reciclables, reciclades i reutilitzables.

Estoig de cartró

els mateixos beneficis que tenen les bosses de paper:

Estoig de cartró per a ous- El producte transpira.
Absorbeix la humitat.
Són reciclables.
Són reciclades.
Es poden reutilitzar.
- Són sostenibles.

i a més a més, adopten la forma dels ous, per impedir que es moguin, i al ser d'un material més gruixut que el paper, els dóna protecció perquè no es trenquin.


Promocions
Transport gratuït (consulta aquí les condicions)
Linia gris de punts
Presenta'ns a les teves amistats i emporta't un 15% de descompte

Contacti'ns

Informació sobre productes:

Telèfon:644 97 99 88

Informació sobre el funcionament web: 661 246 170


El nostre blog
Enllaç al blog