ElsMasovers.cat et garantim que les teves dades bancàries viatgen per una connexió segura, encriptada i protegida. ElsMasovers.cat no tenim accés a les teves dades de pagament, ja que aquestes són introduides directament als servidors del sistema ServiRed o PayPal, per tant, ni les podem veure, ni les emmagatzemem ni hi tenim accés.

Per tal de facilitar-te les compres, hem habilitat tres sistemes de pagament segur:

Pagament mitjançant PayPal:
Paypal és una manera ràpida i segura de pagar per Internet. Al finalitzar la comanda a ElsMasovers.cat serà redirigit a la passarel·la de pagament segur de Paypal. Per utilitzar aquest sistema de pagament has de disposar d’un compte actiu de PayPal. Si no el tens, i vols fer-ne un, pots fer-ho des de: https://www.paypal.com/es/

Pagament mitjançant transferència bancaria o ingrés:
Aquest sistema de pagament és el més lent, ja que no es procedeix a preparar la comanda ni a l’enviament de la mateixa fins que no s’ha confirmat l’ingrés. El compte corrent on s’ha de realitzar la transferència es menciona en el moment de finalitzar la comanda.

 Pagament en efectiu al rebre la comanda:
Aquesta opció no és vàlida per la primera compra. Només la pots utilitzar si la comanda s'entrega a Manresa, Terrassa i Barcelona.


Promocions
Transport gratuït (consulta aquí les condicions)
Linia gris de punts
Presenta'ns a les teves amistats i emporta't un 15% de descompte

Contacti'ns

Informació sobre productes:

Telèfon:644 97 99 88

Informació sobre el funcionament web: 661 246 170


El nostre blog
Enllaç al blog