Som l’Aura i l’Anton, dos germans que vam començar a interessar-nos en l’agricultura ecològica a titol personal, però amb una filosofia una mica diferent a la de la tendència actual dels comerços “eco”.

Per nosaltres l’alimentació ha de ser sana per l’organisme i sana per al planeta. La majoria de comerços “eco” importen els seus productes de diferents parts del món. Nosaltres només venem productes catalans de proximitat per reduir l'impacte de la “petjada ecològica”. No te sentit tenir un cos sà en un planeta malalalt, i aquesta és la nostra petita aportació per a aconseguir un planeta més sostenible.

Us oferim els productes que nosaltres mengem a casa nostra i que seleccionem meticulosament a provehidors de tot Catalunya. Així va apareixer elsMasovers.cat, amb la voluntat de portat-te a casa una filosofia i una manera de fer.

Si vols més informació dels valors que ens mouen t’ho expliquem a continuació:

Quan vem idear Els Masovers, ho vem fer amb ganes d'implicar-nos amb els nostres clients, els productors i els seus productes, el medi ambient i el desenvolupament social. Per una banda la Proximitat, ens permet gaudir dels productes catalans; productes d’alta qualitat, fets per a la gent de la nostra terra, elaborats amb ingredients d’aquí. A més a més, aquesta proximitat també es caracteritza per l’absència d’una llarga cadena d’intermediaris que permet més transparència i una relació més directa entre la qualitat i el preu del producte.

Consumir productes d'aquí reactiva l'economia local.

Per altra banda, aquesta proximitat també permet promoure l’economia i el mercat dels Productors de casa nostra, recolzant així els Productes locals. Fet difícil d’aconseguir en el sistema de consum convencional, on les grans superfícies no poden proporcionar aquest tipus de producte a causa de la limitada productivitat. Els Masoversvol satisfer els seus clients acostant-los aquells productes difícils d’aconseguir a causa de la seva exclusivitat i producció limitada. L’Artesania, és un altre concepte que caracteritza la nostra essència. Considerem de gran importància els processos d’elaboració tradicional, els quals tenen un paper molt important a l’hora de mantenir aquell gust autèntic dels seus origens i unes propietats nutritives excel·lents.

Fomentar els valors culturals produint de manera artesana.

Oferir al client un producte directe del productor fa que el nombre d’intermediaris es redueixi dràsticament, aconseguint així una disminució de residus associats a l’envalatge del producte, així com també una important disminució de l’emissió de gasos contaminants causats pel transport i la fabricació d’envasos innecessaris. D’aquesta manera aconseguim respectar el Medi ambient.

El consum de productes de proximitat redueix dràsticament l'emissió de CO².

També disposa d’una àmplia gamma de Productes ecològics, on es garantitza que el producte surgeix d’un procés absent de productes químics artificials, conservants, colorants, antibiòtics, alimentació industrialitzada, trangènica i de qualsevol tractament per prolongar la seva caducitat.

Un consum responsable passa per ser crítics i mantenir-nos informats.

Els Masovers és conscient de la importància de tenir uns clients critics i ben informats, per això treballa amb la màxima transparència, confiança i qualitat en tot moment. Aquest és un projecte ambiciós basat en una idea Una botiga de tota la vida a Internet.


Promocions
Transport gratuït (consulta aquí les condicions)
Linia gris de punts
Presenta'ns a les teves amistats i emporta't un 15% de descompte

Contacti'ns

Informació sobre productes:

Telèfon:644 97 99 88

Informació sobre el funcionament web: 661 246 170


El nostre blog
Enllaç al blog