Avís legal

Contingut: La pàgina Els Masovers, està orientada a oferir productes alimentaris, de manera còmoda i senzilla.
A la secció “Contacti’ns" pot trobar els nostres telèfons per qualsevol dubte o suggeriment que desitgin realitzar, tant pel què fa al funcionament de la web com dels productes.

Ús de la Web: Els Masovers posa a la seva disposició en aquesta pàgina una selecció de productes alimentaris amb el lliurament garantit en els dies i horari establert, excepte casos de força major aliens a la nostra voluntat, amb transport condicionat per a garantir el mantenint la cadena de fred.

ElsMasovers.cat li aconsella llegir atentament les condicions d'ús de la seva pàgina web que s'aplicaran a la navegació per aquesta. Els informem que aquestes condicions poden ser modificades unilateralment per Els Masovers, per la qual cosa es recomana la seva visita periòdica per estar degudament informat.

Per a la realització de comandes dels nostres productes és necessari el seu registre com a client amb nom d'usuari i contrasenya que vostè mateix crearà i del qual serà vostè responsable. Els informem que si no està d'acord amb les condicions d'ús, contractació o política de privacitat ha d'abandonar immediatament aquesta pàgina.

Responsabilitat: L'usuari serà l'únic responsable de les dades d'accés i identificació (nom d'usuari i contrasenya), per part seva i/o per part de tercers, així com de les accions, missatges, comunicacions o declaracions realitzats o enviats des del seu compte. Així mateix, l'Usuari serà l'únic responsable de l'ús del servei i de les comandes i dades de targeta de crèdit que facilitin per al pagament.

 En cas que ElsMasovers,cat tingui coneixement efectiu que una activitat dels usuaris emmagatzemada és il·lícita o pot lesionar béns o drets de tercers, susceptibles d'indemnització, procedirà a retirar-los, sense perjudici de les obligacions que estableixi la Llei tendents a comunicar amb promptitud a les autoritats públiques competents les presents activitats il·lícites dutes a terme pels usuaris o l'obligació de comunicar a les autoritats competents, a sol·licitud d'aquestes, informació que els permeti identificar els Usuaris.

La forma de pagament que posem a la seva disposició és amb targeta de crèdit a través de Terminal de Punt de Venda (TPV) de la Caixa d'Enginyers

L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, el present Avís legal del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l'ordre públic, obligant a indemnitzar Els Masovers, per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l'ús d'aquesta web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent. L'usuari s'haurà d'abstenir de:

I. Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o dels continguts amb fins o efectes il·lícits.

II. Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

III. Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

IV. Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.

V. Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als Continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d'informació que puguin inserir-se en els Continguts.

VI. Obtenir i intentar obtenir els Continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s'hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s'hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els Continguts o, en general, dels que s'utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del Lloc web i/o dels Continguts.

Propietat intel·lectual: Aquesta pàgina web, incloent el codi font i els continguts elaborats per la seva titular o els seus col·laboradors, estan protegits per la normativa nacional i internacional vigent sobre propietat intel·lectual, trobant tots els drets reservats, de manera que l'usuari es troba facultat únicament per efectuar la navegació a través de les pàgines per a visualització com a ús privat.

Cookies: Els Masovers l'informa de la possibilitat d'utilitzar tecnologia "galeta" a la seva pàgina web per reconèixer com a usuari i personalitzar la seva navegació.

Legislació i Jurisdicció aplicable: Les condicions generals exposades en aquest document es regeixen per la llei espanyola. Per al cas que el client sigui empresa, les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten al dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, sempre que la Llei ho permeti, per a la resolució de qualsevol controvèrsia o disputa legal que eventualment pogués presentar-se.

Política de privacitat

ElsMasovers.cat amb domicili en la ciutat de Barcelona, c/ Montseny 8, proveïda de CIF número 39378381-N, l'informa que les dades proporcionades seran incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal titularitat d'Anton Uró i Roca, degudament inscrit a la Agència de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar les comandes dels usuaris i l´enviament de publicitat dels nostres productes.

Amb l´enviament de les seves dades, ElsMasovers.cat entén que vostè dóna el seu consentiment exprés perquè aquesta entitat pugui tractar-los amb les finalitats anteriorment exposades.

L'usuari queda igualment informat sobre la possibilitat d'exercir els drets d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició recunegut pel ordenament en la següent direcció Montseny 8 de Barcelona o bé en el correu electrònic info@elsmasovers.cat

Tant mateix ElsMasovers.cat us informa que les seves dades són cedides a l'Agència Tributaria i a Entitats Bancaries per a la realització de les declaracions d'impostos i les transaccions econòmicas dels serveis contractats amb la nostra empresa.

ElsMasovers.cat, garantitza que s´han adoptat les mesures oportunes de seguretat en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers. Tant mateix, es garantitza la confidencialiat de les seves dades personals i que no seran utilitzades per a una finalitat diferent de l'indicada.

Condicions de contratació

Identificació de l'empresa

Titular dela Web: Els Masovers- Anton Uró.
Domicili: C/ Montseny 8.
Correu electrònic: admin@elsmasovers.cat
CIF: 39378381-N 

Per a la realització de les comandes dels nostres productes és obligatori trobar-se enregistrat com usuari, ompli el formulari i tindrà acces a la Zona Clientsdes de la que podrà realitzar les seves comandes. En el cas de no estar-hi d´acord amb la política de privacitat o les condicions de contractació haurà d'abandonar aquesta pàgina.

Una vegada registrat i obtingut el nom d´usuari i contrasenya ja podrà realitzar les seves comandes. Esculli en la varietat de productes frescos que ofertem i enviï-los al seu cistell de la compra.

Els Masovers, us informa que els preus dels nostres productes porten inclosos els impostos i en la seva majoria es presenten per quilo, pel que depenent del pes del producte els imports poden variar lleugerament. L´import final que es carrega en la seu compte, dependrà del pes real del producte.

El termini de validesa de l'oferta i del preu dels productes ofertats serà, tal i como recull l´article 27.3 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Servicios dela Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, el termini que fixi l´oferent o, en el seu defecte, durant tot el temps que estiguin accesibles a la web als destinataris dels serveis.

Una vegada escollit el producte i la quantitat, s´alegirà al cistell de la compra i en finalitzar la mateixa, podrà guardar les seves llistes per futures compres i anar al cistell per veure l´import total de la seva comanda. Si és correcte la comanda fagi clic en el següent pas on deurà omplir la direcció d'entrega i on li sortidà especificat el dia i el rang horari de lliurament del seu producte.

L´enviament dels nostres productes el realitzem en vehicles que mantenint sempre la cadena de fred. El cost de transport està indicat a la casella de disponibilitat i podrà variar en funció de l'import de la comanda. Els lliuraments es faràn en horaris compresos entre les 10:00 del matí i les 14:00 i de les 17:00 a las 21:00, ampliant aquest horari segons necesitats.

Un cop realitzats tots aquests passos es procedirà al pagament mitjançant targeta bancària de crèdit o dèbit a través de TPV de la Caixa d'Enginyers. Vostè haurà d'omplir les dades que se li demana i un cop enviats li sortirà un missatge comunicant que la seva operació s'ha realitzat correctament. Podrà i és aconsellable imprimir el resultat de la seva operació.

Els nostres productes estan totalment garantitzats. Si no queda satisfet, tot i tractar-se de productes amb unes característiques especials no subjectes al dret de desistiment, reposaríem la mercaderia o li retornarem l'import, amb recollida al seu domicili sempre que la reclamació es faci mitjançant correu electrònic o trucada telefònica, en un termini màxim de 8 hores des de la recepció de la comanda per part de l'usuari. Aquests productes mai hauran de romandre fora de la nevera.

Aquí trobareu els telèfons des dels quals podran posar-se en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte o incidència sobre els seus enviaments:

Telèfons

Informació sobre productes i comandes: 671 00 16 22
Informació sobre el funcionament del web i dels serveis: 661 246 170


Promocions
Transport gratuït (consulta aquí les condicions)
Linia gris de punts
Presenta'ns a les teves amistats i emporta't un 15% de descompte

Contacti'ns

Informació sobre productes:

Telèfon:644 97 99 88

Informació sobre el funcionament web: 661 246 170


El nostre blog
Enllaç al blog